Descriere generala
Este un sistem web care functioneaza pe majoritatea browserelor de internet. Functioneaza pe Windows, MacOS, Linux si pe majoritatea Smartphone-urilor si a PDA-urilor.
Are o interfata orientata spre utilizatori, cu liste de cautare cu mai multe coloane , arbore si tabele  pentru vizualizarea si introducerea de date.
Ofera posibilitatea restrictionarii accesului la operatii, gestiuni si centre de cost.
O singura pagina va ofera posibilitatea ca printr-o singura operatie sa introduceti datele aferente stocurilor si contabilitatii.
Ghidul de utilizare va ofera indrumari cum si unde sa introduceti orice factura, factura de la furnizor sau orice alt document pe care il aveti in mana. Nu sunt necesare cunostinte de contabilitate!
Este o solutie completa care integreaza un sistem unic de vanzari, urmarire a stocurilor si contabilitate.

Stocuri

Ofera posibilitatea de urmarire a stocurile pe grupuri de gestiuni, gestiuni, grupa articole, denumire articole, cod articole sau lot.
Creeaza si printeaza facturi, note de receptie, chitante, bonuri, cecuri, retururi, comenzi si altele.
Se pot face vanzari cu amanantul prin scanarea codului de bare.
Se pot face achizitii externe si facturi de export in valuta.
Posibilitatea de a stabili preturi preferentiale pentru clienti pentru fiecare articole in parte. Ofera posibilitatea de a imprima liste personalizate de preturi pentru clienti.
Costing in timp real. Analize de vanzari cu costuri si profit pe articole, facturi, clienti, agenti sau vanzatori.
Rapoarte si grafice pentru Analiza Vanzari, Dinamica Vanzari, Istoric Decontari, Vechimea stocurilor si altele.
Automat se creeaza notele contabile in partida dubla pentru toate operatiile, note care stau la baza unor rapoarte contabile complete.

Contabilitate
Permite o introducere rapida si facila a datelor prin intermediul formularelor speciale pentru fiecare tip de operatie.
Sumele de incasat sau platit se pot urmari usor prin intermediul numarului facturilor. Permite inregistrarea platilor sau a incasarilor prin numerar sau cec printr-o singura operatie.
Cuprinde rapoarte de istoric decontari pentru facturi neplatite pe centre, parteneri sau agenti.
Evidenta cecurilor dupa data scadentei.
Functioneaza pentru valute calculand automat diferentele favorabile sau nefavorabile de pret la plata facturilor.
Contul de debit se vizualizaeaza alaturi de contul corespondent de credit. Se pot examina sumele operatiilor si verifica egalitatea dintre credit si debit.
Aveti posibilitatea sa vizualizati rapid si usor toate operatiile contabile centralizate in Registru Jurnal unde puteti sa le filtrati dupa conturi sau documente.
Puteti sa configurati rapoarte de audit folosind formule de indicatori financiari precum  Patrimoniu Net, COGS, Profit brut, EBITDA, EPS,ROI,ROS,ROA etc.

Securitatea datelor
Stocarea datelor in multiple datacenter-e de grad industrial cu 99.9% up-time garantat.
Incriptare SSL pentru securitatea datelor. Similara sistemelor de internet banking .
Backup al datelor disponibil la download oricand.

Preturi:

Fara perioada contractuala. Fara taxare automata. Fara tertipuri. Totul pre-platit.
Deschideti un cont acum si inregistrati in el pana la 99 sub-companii, fara costuri suplimentare!
In contul Dvs. puteti inregistra o firma principala cu gestiune stocuri si contabilitate, plus 99 sub-firme doar cu contabilitate, care au in comun configurarile, clientii si furnizorii cu firma principala.

Pentru a accesa aplicatia Dvs. pe expertaccounts.com trebuie sa pre-platiti tariful de acces. Acesta e calculat per utilizator pe zi. Dvs. decideti cat timp doriti sa pre-platiti accesul. Cand pre-platiti mai mult, beneficiati de discounturi mai mari. Puteti pre-plati o perioada de minumum 30 zile.

Tarifele de acces pentru un cont de aplicatie le puteti gasi pe https://www.expertaccounts.com/ sectiunea "Preturi".
Implementarea serviului se plateste o singura data si difera in functie operatiunile prestate de consultant (import date, configurare gestiuni, acces operatii,etc.)
Remarca importanta : Puteti intrerupe plata accesului la serviciu pentru o perioada de pana la 30 zile. Astfel, daca plecati in vacanta, puteti suspenda plata serviciului!
Pentru informatii suplimentare legate de achizitia si implementarea unei solutii low-cost expertaccounts.com va rugam sa ne contactati pe adresa de mail sales@esoftware.ro sau telefonic la numerele din sectiunea "Contact".
AcasaServiciiProgrameParteneri|
Programe   expertaccounts.com

Copyright 2016 | ESoftware System Support

Despre noiContact|